Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Απίστευτη κίνηση Παπαπέτρου μετά την ήττα!

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Απίστευτη κίνηση Παπαπέτρου μετά την ήττα!

Ο Εξάστερος γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 87-91 και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για τα Playoffs της Ευρωλίγκας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίστηκε για μόλις 2:44 στο Game 1 κόντρα στους Ισραηλινούς, χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο κατά το διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και αφότου άπαντες είχαν αποχωρήσει από το κλειστό, ο 30χρονος φόργουορντ επέστρεψε στο παρκέ για έξτρα δουλειά.

Η οδυνηρή ήττα πείσμωσε τον «Παπ» και θέλησε να δουλέψει παραπάνω για να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ενόψει του κρίσιμου Game 2.

Μια σπουδαία κίνηση που δείχνει πόσο πολύ θέλει και ο ίδιος την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να καλείται την Πέμπτη για υπέρβαση και το 1-1 να θεωρείται μονόδρομος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News