«Κόουτς, δεν έχεις να πας πουθενά, χάσεις-κερδίσεις!»

«Κόουτς, δεν έχεις να πας πουθενά, χάσεις-κερδίσεις!»

Ο Βασίλης Βέργης σχολίασε τη δήλωση-βόμβα του Εργκίν Αταμάν περί αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό Aktor σε περίπτωση που αποκλειστεί από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Τα play off της Ευρωλίγκας είναι «μια κατηγορία μόνα τους». Όταν γίνεται το τζάμπολ είναι σα να «σταματάει ο χρόνος» και όλα να ξεκινούν από την αρχή.

Στο ΟΑΚΑ έπαιζαν ο 2ος με τον 7ο της κανονικής περιόδου, με τη μικρή… λεπτομέρεια ότι ο 7ος είχε ήδη νικήσει δύο φορές –μέσα, έξω- τον 2ο στον μαραθώνιο που προηγήθηκε. Λίγοι ήθελαν να το θυμούνται…

Η Μακάμπι όμως, μια σούπερ αθλητική και ποιοτική επιθετικά ομάδα, φρόντισε να το υπενθυμίσει. Και με τα μεγάλα σουτ που έβγαλε το ταλέντο των παικτών της ανέτρεψε το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού κάνοντας το 0-1.

Τελείωσε κάτι στη σειρά; Προφανώς όχι. Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο από το πρώτο παιχνίδι; Ειδικά όταν η Μακάμπι δεν παίζει στη φυσική της «καυτή» έδρα, στο Τελ Αβίβ, αλλά στο Βελιγράδι σε άδειο γήπεδο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να το γυρίσει και να προκριθεί; Προφανέστατα μπορεί. Όπως μπορεί και η Μακάμπι να «σκουπίσει» τη σειρά με 3-0. Ας είμαστε ειλικρινείς.

Μιλάμε για την Ευρωλίγκα η οποία μας έχει (απο)δείξει ότι είναι μια σπέσιαλ διοργάνωση που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News