Παπαθεοδώρου: «Τον έστησαν τον Παναθηναϊκό οι διαιτητές, αουτσάιντερ στη σειρά!» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Τον έστησαν τον Παναθηναϊκό οι διαιτητές, αουτσάιντερ στη σειρά!» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

«Δεν αναφέρομαι στη διαιτησία, μιλάω για κάτι γενικό, πιστεύω ότι σήμερα έστησαν τον Παναθηναϊκό. Επειδή φέτος και από αυτή την εκπομπή έχουμε αποφύγει να αναλύσουμε εκτενώς θέματα διαιτησίας…

Γενικά αυτό που είδαμε συνολικά στο παιχνίδι, δεν αναφέρομαι στο τελευταίο λεπτό. Επειδή αυτό που έγινε δεν θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο ανθρωπίνου λάθους, είναι καιρός να αλλάξει και ο Παναθηναϊκός συμπεριφορά.

Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η στάση από την κορυφή της Ευρωλίγκα, απέναντι στην ομάδα που έχει κάνει αυτή την επένδυση, που έχει αυτόν τον κόσμο, όταν λοιπόν δεν μπορείς να σεβαστείς αυτό το προϊόν, μάλλον είναι καιρός ο Παναθηναϊκός να διαφοροποιήσει τη στάση του.

Αυτό που έγινε σήμερα ξεπερνά τα όρια του να πιστέψει κάποιος ότι έγινε επειδή κάποιος βρέθηκε σε μια κακή μέρα. Ο Παναθηναϊκός… έλειπε από την Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και κάποιες άλλες ομάδες… έχτιζαν όσα ήθελαν.

Τα δύο ματς με τη Μακάμπι είναι εξόφθαλμα αυτά που έχουν γίνει για αυτό θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι αουτσάιντερ στη σειρά, αν εξετάσουμε τη φόρμα της Μακάμπι, η οποία είναι στο 1-0. Αυτοί που είχαν αποφασίσει να κάνουν αυτή τη δουλειά σήμερα, την έκαναν…»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News