Νίμπο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα»

Νίμπο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα»

Ο Τζος Νίμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πεπεισμένος ότι η Μακάμπι είναι ικανή να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Ο Τζος Νίμπο μίλησε στην Israel Hayom και εξέφρασε την πίστη του για την φετινή πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς και ότι η ισραηλινή ομάδα μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκα.

«Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και όσα έχει πετύχει φέτος. Είναι η σεζόν με τις μεγαλύτερες δυσκολίες και προκλήσεις στην καριέρα μου. Έχουμε παίξει 16 παιχνίδια χωρίς κόσμο αλλά η ενότητά μας ήταν αυτή που μας κράτησε.

Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη θέση μας θα είχε καταρρεύσει, αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε ποτέ, δεν αναζητήσαμε δικαιολογίες και δείξαμε γιατί αυτή η ομάδα είναι διαφορετική», σημείωσε ο θηριώδης σέντερ και συνέχισε.

«Όνειρο και στόχος είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Κι αν τα πετύχουμε, θα είναι μια απίστευτη ιστορία επιτυχίας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά», τόνισε ο Αμερικανός ψηλός των Ισραηλινών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News