Παναθηναϊκός - Μακάμπι στοίχημα: Με καυτό ΟΑΚΑ και Ναν στο 2,50 ο Εξάστερος!

Πανέτοιμος για το 1-0 ο Παναθηναϊκός που περιμένει τη Μακάμπι στο «καυτό» ΟΑΚΑ (20:30) στο Game 1 των Playoffs!

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η φράση του «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» στο μεγαλείο της

Ώρα Παναθηναϊκού, ώρα Playoffs, ώρα ΟΑΚΑ με την ιστορική σειρά με τη Μακάμπι να αρχίζει και να οδηγεί στο Βερολίνο!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά την τρομερή κανονική περίοδο όπου με 23 νίκες τερμάτισε στη δεύτερη προνομιούχο θέση έφερε το μονοπάτι για το Final-4 να περάσει από το ΟΑΚΑ που θα «μιλήσει» στα Playoffs για να οδηγήσει τον «εξάστερο» στη μεγάλη επιστροφή!

Οι «πράσινοι» επιστρέφοντας σε σειρά Playoffs για πρώτη φορά μετά το 2019 κι έχοντας πλεονέκτημα έδρας για πρώτη φορά μετά το 2018 ψάχνουν την πρώτη πρόκριση σε Final-4 μετά το 2012, για τη διεκδίκηση του πρώτου τροπαίου μετά το 2011 και το τελευταίο εμπόδιο πριν το Βερολίνο είναι η Μακάμπι, απέναντι στην οποία καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα στο πρώτο από τα δύο σπουδαία παιχνίδια της σειράς (σ.σ. την Πέμπτη 25/4 το Game 2) στο ΟΑΚΑ.

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός των 9 σερί εντός έδρας νικών θέλει να επιβεβαιώσει τη δυναμική Final-4 που έχει δείξει στο παρκέ και να πάρει ρεβάνς για τις δύο ήττες από την ομάδα του Όντεντ Κάτας στην κανονική περίοδο (81-86 στο ΟΑΚΑ, 90-75 στο Βελιγράδι) και με τη βοήθεια του κόσμου του θα τα καταφέρει! Το 1-0 για το «τριφύλλι» στο Game 1 με χάντικαπ -6.5 πόντων είναι σε απόδοση 1.88.

Οι παίκτες του Αταμάν γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις παγίδες αυτής της σειράς, με τις δύο ήττες να λειτουργούν ως «καμπανάκι» όπως και η θαυμαστή πορεία της Μακάμπι που έφτασε ως εδώ παρότι δεν είχε… έδρα λόγω του πολέμου στη Γάζα κι ενώ νίκησε και την Μπασκόνια στο Βελιγράδι στον αγώνα του Play-In.

Η «ομάδα του λαού» πέρυσι έχασε στο Game 5 από τη Μονακό την πρόκριση στο Final-4 και φέτος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, 10 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία, ωστόσο ο Κέντρικ Ναν έχει διαφορετική άποψη, έχοντας και προσωπικό κίνητρο λόγω της (διαδικτυακής) κόντρας με τον Μπόλντγουιν. Να είναι πρώτος σκόρερ ο «πράσινος» σούπερ σταρ στο ΟΑΚΑ είναι σε απόδοση 2.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News