Γιαννακόπουλος: «Όλα όπως σχεδιάστηκαν, αυτό έμεινε μόνο...»
Πρωϊνή τοποθέτηση από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να δώσει ένα μήνυμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Πιο συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε «Όλα σύμφωνα με το σχέδιο, 2 γύροι έμειναν», με το μυαλό να πηγαίνει κατευθείαν στις επερχόμενες μάχες της Ευρωλίγκας.
Αν θεωρήσουμε, δηλαδή, ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει ακόμα δύο στάδια (Playoffs και Final-4) στο δρόμο προς το 7ο ευρωπαϊκό, το ποστάρισμα του ηγέτης πράσινης ΚΑΕ αποσκοπεί σε αυτό.
Ο Εξάστερος υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για τα δύο πρώτα παιχνίδια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει, η ομάδα του, να κάνει το απόλυτο στην έδρα της, με τον κόσμο στο πλάι της.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα χρήματα θέλει η Λανούς για Μεντίνα
- Παναθηναϊκός: Οι απολαβές Παντελίδη και το ποσό προς την Κηφισιά
- «Ίσως κάνει και δεύτερη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Η θέση»
- Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Αντίνο - Τα ποσά και η στάση Μανσούρ
- Παναθηναϊκός: Αυτά ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα Γιαννακόπουλου-Αταμάν