Γιαννακόπουλος: «Όλα όπως σχεδιάστηκαν, αυτό έμεινε μόνο...»
Πρωϊνή τοποθέτηση από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να δώσει ένα μήνυμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Πιο συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε «Όλα σύμφωνα με το σχέδιο, 2 γύροι έμειναν», με το μυαλό να πηγαίνει κατευθείαν στις επερχόμενες μάχες της Ευρωλίγκας.
Αν θεωρήσουμε, δηλαδή, ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει ακόμα δύο στάδια (Playoffs και Final-4) στο δρόμο προς το 7ο ευρωπαϊκό, το ποστάρισμα του ηγέτης πράσινης ΚΑΕ αποσκοπεί σε αυτό.
Ο Εξάστερος υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για τα δύο πρώτα παιχνίδια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει, η ομάδα του, να κάνει το απόλυτο στην έδρα της, με τον κόσμο στο πλάι της.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»