Παναθηναϊκός: Έκανε το... ακατόρθωτο ο Κέντρικ Ναν!

Παναθηναϊκός: Έκανε το... ακατόρθωτο ο Κέντρικ Ναν!

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ εκτός από τα αντίπαλα καλάθια, φρόντισε να διαλύσει και τη… στατιστική με τα πεπραγμένα του στο Τριφύλλι!

Πιο συγκεκριμένα, η άφιξη του Κέντρικ Ναν έδωσε την… απαραίτητη ώθηση στον Παναθηναϊκό ώστε να ολοκληρώσει το υπόλοιπο της σεζόν με ρεκόρ νικών 21-7 (75%), μόλις 4% πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, είχε μέσο όρο 15,4 πόντους ανά παιχνίδι, αποτελώντας έναν από τους 10 καλύτερους σκόρερ και τον 1ο rookie της Ευρωλίγκας που έχει τουλάχιστον 15 πόντους ανά παιχνίδι, από την εποχή του Άντριου Γκάουντλοκ, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην Φενέρμπαχτσε, το 2014-15, έκανε… πράγματα και θαύματα.

Τα συγκεκριμένα στατιστικά έδωσε στη δημοσιότητα ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ούρμπονας, φωτογραφίζοντας τον Ναν ως τον «X-Factor» της αναγέννησης του Εξάστερου.

Μένει να δούμε αν αυτό το ονειρικό του ξεκίνημα στους «Πράσινους», το ιδανικό πλασάρισμα στην δεύτερη θέση της κατάταξης στην κανονική διάρκεια, θα συνοδευτεί και από την πολυπόθητη πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News