Κάτας για Παναθηναϊκό: «Ελπίζω να μάθαμε από τη σειρά με τη Μονακό»
Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντεντ Κάτας μίλησε για τη σειρά των playoffs της Euroleague ανάμεσα στην ομάδα του και τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:
«Υπάρχουν δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων. Εκείνοι παίζουν σε πιο αργό τέμπο, ενώ εμείς παίζουμε πιο γρήγορα και με συνεχής ροή στο παιχνίδι.
Αμυντικά υπάρχουν μικρές διαφορές ωστόσο έχουν ένα πλεονέκτημα και έχει να κάνει με την εμπειρία ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού.
Μπορώ να παραλληλίσω τη σειρά με αυτήν που παίξαμε πέρυσι κόντρα στη Μονακό. Ελπίζω με την εμπειρία που αποκομίσαμε να έχουμε μάθει και να να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος.
Είναι το φαβορί ο Παναθηναϊκός παίζοντας τα παιχνίδια στην έδρα τους. Εμείς δεν θα έχουμε το 3ο και το 4ο ματς στο Γιαντ Ελιάου και στην ατμόσφαιρα που είχαμε συνηθίσει οπότε θα είναι ντεζαβαντάζ»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Οριστικό: Δεν παίρνει ψηλό ο Παναθηναϊκός» - Ο λόγος και η τριάδα στο «5»
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Καρπετόπουλος: «Το τρικ του Αταμάν στον τελικό – Τελείωσε το ματς πριν αρχίσει»
- Ξεκάθαρος ο Σεϊταρίδης για το μέλλον του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό
- Κατσαρός: «Είδα διαφορετικό Μπενίτεθ. Έπαιξε ρόλο το ρεπορτάζ;» (vid)