Στο ρελαντί η Μακάμπι την Χάποελ Μπερ-Σεβά πριν το ΟΑΚΑ

Στο ρελαντί η Μακάμπι την Χάποελ Μπερ-Σεβά πριν το ΟΑΚΑ

Η Μακάμπι είχε εύκολο έργο κόντρα στην Χάποελ Μπερ-Σεβά την οποία κέρδισε με 90-77 για την 24η αγωνιστική του Ισραηλινού πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ ο Σόρκιν (21π.), ξεκούρασε τον Μπράουν ο Κάτας.

Η Μακάμπι Τελ-Αβίβ επικράτησε εύκολα της Χαποέλ Μπερ Σεβά (90-77) για την 24η αγωνιστική του Ισραηλινού πρωταθλήματος και έρχεται με… φόρα στο ΟΑΚΑ για τo Game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό (23/4, 20:30).

Η Ισραηλινή ομάδα με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στο 21-3 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά η Μπερ Σεβά έπεσε στο 5-17 και βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Σόρκιν με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τους Τόμασον και Ουέμπ να προσθέτουν από 11 πόντους. Ο Οντέτ Κάτας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Λορένζο Μπράουν για λόγους ξεκούρασης, ενώ ελάχιστα αγωνίστηκε και Ουέιντ Μπόλντγουιν (8,22′).

Από την άλλη πλευρά ο Σέρφιλντ σημείωσε 16 πόντους με 6 ριμπάουντ με τον Γκαντ να μετρά 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-26, 52-46, 72-59, 90-77

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News