Γιαννακόπουλος: «Τόσο θα νικήσουμε τη Μακάμπι, δεν θέλω τη Φενέρ»

Γιαννακόπουλος: «Τόσο θα νικήσουμε τη Μακάμπι, δεν θέλω τη Φενέρ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συζήτηση με τον γιο ενός κοντινού του προσώπου παρέθεσε τις απόψεις του για τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού Aktor στην Ευρωλίγκα.

Ο «DPG» και ολόκληρος ο λαός του Παναθηναϊκού περιμένει πως και πως τους αγώνες πλέι οφ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο ενθουσιασμός έχει επαναφερθεί ολοκληρωτικά στις τάξεις των φίλων της ομάδας και όσο πλησιάζει η ώρα για τα μεγάλα παιχνίδια με τους Ισραηλίτες, ολοένα και γίνονται περισσότερες συζητήσεις για το μονοπάτι που θα ακολουθήσει η ομάδα του Αταμάν μέχρι τον τελικό του Βερολίνου.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σχολίασε σχετικά στο Instagram: «Πιστεύω θα προκριθούμε με σκορ 3-1 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν θέλω στην ημιτελική φάση τη Φενερμπαχτσέ, προτιμώ τη Μονακό. Στον τελικό θα παίξουμε με τη Ρεάλ και θα κερδίσουμε 91-90 με τρίποντο του Σλούκα στο ”μηδέν”. Ο Σλούκας έκανε κλύσμα στον Ολυμπιακό με τρίποντο και κερδίσαμε 77-71.»

Η αναπαράσταση του τελικού της φετινής Ευρωλίγκα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News