Επίθεση Παππά σε Περρή και Τεργιάκη: «Έχει και τον άλλον τον ποκοπίκο με τα γυαλάκια» (vid)

Παππάς: «Να τα βράσω και τα πτυχία και τα κύπελλα - Αυτό είναι το κατόρθωμά μου!» (vid)

Στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Νίκος Παππάς, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η εκπομπή πέτυχε τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού στην έναρξη της προεκλογικής του περιοδείας.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος είπε ότι αν ψάξει κανείς τις αναρτήσεις του μπασκετμπολίστα θα βρει περιεχόμενο, στο οποίο έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε δημοσιογράφους.

«Δεν έχω κατεβάσει ποτέ μου καμία ανάρτηση» ξεκαθάρισε αρχικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει: «Ο Βαγγέλης ο Περρής έφερε τον Καιάδα της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του και τον εκθείαζε άρα καταλαβαίνεις σε ποιο στρατόπεδο ανήκει. Εύχομαι να μην με καλέσει ποτέ στην εκπομπή γιατί δεν ανήκω σε αυτόν τον χώρο».

Και συμπλήρωσε: «Έχει και τον άλλο τον ποκοπίκο με τα γυαλάκια που προσπαθεί συνέχεια να με αποδομήσει (σ.σ. Τάσος Τεργιάκης). Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της δουλειάς. Έχουν μια κατεύθυνση, μια στρατηγική, νομίζω ότι ο κόσμος αξιολογεί σωστά, κρίνει και τους κατατάσσει εκεί που πρέπει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News