Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός - Περιστέρι 93-88: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ήταν ένα παιχνίδι σε άβολο τάιμινγκ για τον Παναθηναϊκό Aktor, από τη μία έλειπε ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, από την άλλη το μυαλό όλων ήταν εστιασμένο φυσιολογικά στα πλέι οφ με τη Μακάμπι.

Η παρουσία του κόσμου ήταν διπλά σημαντική για την ομάδα που προσπάθησε να κρατήσει τους παίκτες στον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης.

Σίγουρα ο παράγοντας πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και το Περιστέρι γνώρισαν επιτυχίες, η καθεμία στα δικά της επίπεδα αγωνιστικότητας, έπαιξε ένα ρόλο στη διαμόρφωση ενός κοντινού σκορ.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (2,5/10): Για ακόμη μια φορά ο Πολωνός σέντερ δεν δικαίωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που τον έφεραν το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα.

Κώστας Σλούκας (7/10): Ο αρχηγός δεν πάτησε γκάζι (3 ασίστ, 4 λάθη), όμως, έβγαλε την άμυνα του αγώνα στο φινάλε, ενώ στο εκτελεστικό κομμάτι προσέφερε 2/2 τρίποντα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Ο παλιός, καλός Ιωάννης με συνέπεια σε άμυνα και επίθεση. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Κέντρικ Ναν (9/10): Ο Αμερικανός έκανε μια γερή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, σκόραρε 20 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ (3 λάθη) σε 31,5 λεπτά συμμετοχής.

Ντίνος Μήτογλου (10/10): Η πιο ευχάριστη είδηση για τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ήταν ο MVP του αγώνα TOP-6 απέναντι στο Περιστέρι με 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ (υψηλότερο βαθμό ωφελιμότητας 30).

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (4/10): Χρησιμοποιήθηκε για 6,5 λεπτά, πάλεψε δίχως, όμως, να γεμίσει τη στατιστική του.

Λούκα Βιλντόζα (8/10): Ο Αργεντινός ένιωσε πιο απελευθερωμένος στο ΟΑΚΑ, σκόραρε τρία τρίποντα, δημιούργησε πέντε φάσεις και άφησε σημαντικό λιθαράκι στη νίκη του Παναθηναϊκού.

Κώστας Αντετοκούνμπο (6/10): Ο Έλληνας σέντερ ήταν τραγικός από τη γραμμή των βολών (0/4) , πέτυχε 6 πόντους και είχε ένα καθοριστικό κόψιμο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Δε βρήκε ρυθμό στην επίθεση, βρήκε δημιουργικό (4 ασίστ) και αμυντικό ρόλο στο παιχνίδι.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (7/10): Ο Ισπανός περιορίστηκε κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα και το ζητούμενο είναι να ξεσπάσει στα πλέι οφ και στις δύο μεριές του παρκέ, όπως έπραξε με τον Ολυμπιακό.

Exit mobile version