Ουρμπόνας: «Αυτός ο παίκτης ήταν ο βασικός λόγος που τερμάτισε 2ος ο Παναθηναϊκός»

Ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας απέδωσε στον Κέντρικ Ναν την κύρια ευθύνη για το μεγάλο άλμα του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία της Ευρωλίγκα.

Ουρμπόνας: «Αυτός ο παίκτης ήταν ο βασικός λόγος που τερμάτισε 2ος ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός είχε ρεκόρ 21-7 (75% νίκες, μόνο 4% χαμηλότερα από τη Ρεάλ) αφού απέκτησε τον Κέντρικ Ναν. Ήταν η στιγμή της ανάκαμψης για τον Παναθηναϊκό.

Μπήκε στο top-10 των σκόρερ της EuroLeague με 15,4 πόντους ανά αγώνα, με ποσοστό 46% στο δίποντο και 39% από το τρίποντο», υπογράμμισε μιλώντας στο “Urbonus” podcast.

«Ο τελευταίος rookie που είχε κατά μέσο όρο 15+ πόντους ανά ματς ήταν ο Άντριου Γκάουντλοκ που είχε 17 πόντους με την Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2014-15.

Ο Ναν ήταν στο top-4 των σκόρερ στο δεύτερο γύρο και ένας από τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 2ος», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του “Basketnews.com”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr