«Τρομάζει» η Μακάμπι, «έριξε» 108 πόντους χωρίς πέντε βασικούς!

«Τρομάζει» η Μακάμπι, «έριξε» 108 πόντους χωρίς πέντε βασικούς!

Χωρίς πέντε βασικούς η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέτριψε με 108 πόντους την Χάποελ Χάιφα και έστειλε.. μήνυμα στον Παναθηναϊκό ενόψει Playoffs.

Δύο 24ωρα αφότου εξασφάλισε το εισιτήριο για τα playoffs της EuroLeague, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR με μειονέκτημα έδρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε άνετο διπλό με 108-73 κόντρα στην Χάποελ Χάιφα για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Ο Όντετ Κάτας δεν είχε στη διάθεσή του τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του που γέννησε, όπως και τον Τζον ΝτιΜπαρτολομέο ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο.

Εκτός έμειναν και οι Γουέιντ Μπάλντουιν, Τζος Νίμπο και Τζέιμς Γουέμπ.

Κάπως έτσι, πρώτος σκόρερ για την ομάδα του λαού, που έχει ένα ακόμα εγχώριο ματς πριν έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, ήταν ο Ρόμαν Σόρκιν, ο οποίος έβαλε 25 πόντους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News