Παναθηναϊκός: Η ξεχωριστή «χροιά» του Αταμάν!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε καληνύχτα με τις... γροθιές του Αταμάν (vid)

Και τι δεν έχουν ακούσει από τον προπονητή τους από την αρχή της σεζόν Χουάντσο και Βιλντόζα.

Παρότι ο Αταμάν εξέφρασε πολλές φορές παράπονα για την απόδοσή τους, ο Ισπανός εσχάτως αποδίδει εξαιρετικά και ο Αργεντινός είπε στο SDNA ότι θα τα δώσει όλα για να γίνει ο παικταράς που είχαμε συνηθίσει.

Ο Αργεντινός δείχνει να έχει πεισμώσει από τα μειωτικά σχόλια, χρησιμοποιώντας τα σαν κίνητρο. Δεν είναι εύκολο να “ρίχνεις” αθλητές δημόσια και παρόλα αυτά να μην τους χάνεις.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που οδηγεί στο να χάσει ένας προπονητής τους παίκτες του είναι στο να καταλάβουν οι τελευταίοι πως δεν είναι δίκαιος στις αποφάσεις του.

Ο Τούρκος μπορεί να είναι τραχύς και φωνακλάς αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να πει ότι μεροληπτεί υπέρ συγκεκριμένων αθλητών.

Με κάτι τέτοια σταματά η φλόγα στα αποδυτήρια κι αν δεν υπάρχουν καλά αποτελέσματα δημιουργούνται συνθήκες διάλυσης.

Το τριφύλλι ακόμα κι αν είχε θέματα τραυματισμών η ντεφορμέ παικτών πάντα έδειχνε πως είχε ψυχολογία, καλή φυσική κατάσταση, αυξημένο φυσικό ταλέντο.

΄Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καλή προπονητική αύρα του Αταμάν που ξέρει να διαχειρίζεται σταρ σε έχουν φτάσει εδώ που σε έχουν φτάσει.

Έστω κι αν πολλές φορές ο προπονητής παίζει με το μυαλό των αθλητών του , έχει τον τρόπο να τους έχει μαζί κι όχι απέναντί του…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News