Παναθηναϊκός: Και που να δείτε τι έρχεται...

Φωτογραφίες: Η ένταση Αταμάν-Μπαρτζώκα μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ διατηρεί το μομέντουμ και την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα εντός Παναθηναϊκού.

Ιδίως, λαμβάνοντας υπόψη τη συνέχεια στην EuroLeague, εκεί όπου ο στόχος είναι ξεκάθαρος: το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs να δώσει την πρώτη παρουσία στο φάιναλ φορ μετά το 2012.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο σύλλογος παίζει σε μεγάλο βαθμό το ευ ζην στην Eυρώπη (βλ. τετράδα), μπαίνοντας στην τελική ευθεία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μένει να φανεί αν στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παραταχθεί επιτέλους πλήρης ο Παναθηναϊκός δίχως να στερηθεί για πολλοστή φορά φέτος ένα βασικό παίκτη του rotation.

Από την στιγμή που τη δεδομένη χρονική στιγμή κάθε τι μετράει διπλά, καλό θα ήταν η ομάδα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πολύ απλά γιατί αυτά που έρχονται είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που προηγήθηκαν. Για όλους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News