Παναθηναϊκός: Εντυπωσίασε το ΟΑΚΑ η σύζυγος του Γκριγκόνις (pics)
Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός βρέθηκε η Σαλομέγια Γκριγκόνις, για να παρακολουθήσει από κοντά τον σύζυγό της να αγωνίζεται.
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και πάλι τον Ολυμπιακό για την Basket League με 77-71, παίρνοντας ένα έξτρα ψυχολογικό boost ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για τα Playoffs της Ευρωλίγκας.
Η αγαπημένη του Μάριους Γκριγκόνις βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου και παρακολούθησε, παρέα με μία φίλη της την αναμέτρηση των δύο αιώνιων αντιπάλων.
Όπως η ίδια παραδέχτηκε σε ανάρτησή της στο Instagram, απόλαυσε τον αγώνα και χάρηκε με την επικράτηση της ομάδας του συζύγου της στο ντέρμπι αιωνίων.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε