Παναθηναϊκός: Η ατάκα-σημείο αναφοράς του Μήτογλου μετά το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Η ατάκα-σημείο αναφοράς του Μήτογλου μετά το ντέρμπι

Δήλωση-σημείο αναφοράς από τον 27χρονο φόργουορντ για την πραγματικότητα στον Εξάστερο!

Κάθε ντέρμπι αιωνίων, έχει τη δική του, διαφορετική υφή στην καρδιά παικτών, διοίκησης και φιλάθλων.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής, αφού κέρδισε τον Ολυμπιακό με 77-71, κλειδώνοντας μια και καλή το πλεονέκτημα έδρας, ενώ παράλληλα έκανε το 3-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Basket League.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν και πάλι καθοριστικός για τους «Πράσινους» με 15 πόντους έχοντας 2/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/2 βολές. Παράλληλα, μάζεψε 6 ριμπάουντ ενώ συνείσφερε τα μέγιστα στην άμυνα αγωνιζόμενος για αρκετά λεπτά και στη θέση «4», αλλά και στη θέση «5».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας φόργουορντ αποκρίθηκε σε ερώτηση για το πάθος του στα ντέρμπι αιωνίων λέγοντας πως «Εμείς που ξέρουμε από τέτοια παιχνίδια, τα πονάμε λίγο διαφορετικά».

Μια ατάκα που δείχνει πόσο σημαντικά είναι αυτά τα ματς για τον ίδιο και την ομάδα του, καθώς προσδίδουν έξτρα κίνητρο και με νίκη σε αυτά παίρνουν έξτρα ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News