Παναθηναϊκός: Ρουά-ματ και πάλι από τον Σλούκα!

Σλούκας: «Απάντησε» όπως πρέπει στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας φρόντισε να κάνει την διαφορά όταν η μπάλα…έκαιγε και μην πει κανείς ότι το ντέρμπι ήταν αδιάφορο γιατί αφενός απέναντι στους συγκεκριμένους το κίνητρο είναι πάντα αυξημένο, αφήστε που με την στάση της η διαιτησία έδειξε πολλά όσον αφορά τα …προσεχώς.

Ο αρχηγός με πέντε πόντους στα κρίσιμα αποκατέστησε την τάξη, με το τριφύλλι να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα και να περιμένει τον αντίπαλό του στους τελικούς στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο.

Ο βετεράνος γκαρντ είναι στα καλύτερά του, όλα τα είχε πετύχει φέτος εκτός από μια καθοριστική εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Από τον αγώνα με την Αλμπα ο Κώστας έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο PIR.

Με αυτή την επίδοση σημείωσε 21+ στην αξιολόγηση για πέμπτο διαδοχικό ματς και για έβδομη φορά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, δείγμα ότι ο τύπος δεν αστειεύεται αυτή την χρονική στιγμή!

Οι λιμανίσιοι το κατάλαβαν πάνω που ήταν έτοιμοι να πιστέψουν στο “διπλό”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News