Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Με τέτοιες εμφανίσεις μένει στον Παναθηναϊκό!

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Με τέτοιες εμφανίσεις μένει στον Παναθηναϊκό!

Φρενίτιδα στις τάξεις του Εξάστερου, με τον Ισπανό να εντυπωσιάζει σε κάθε παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση στέλνοντας… μήνυμα προς όλους!

Ο MVP του χθεσινού ντέρμπι, δεν ήταν άλλος, από τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που μπορεί να έχει ακούσει πολλά, αλλά αποδεικνύει ότι στα κρίσιμα είναι και πάλι εδώ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Με τους Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο να μην αγωνίζονται και τον Ματίας Λεσόρ να παίρνει μόνο 15 λεπτά συμμετοχής, ο Αταμάν «χτύπησε» τον Ολυμπιακό με… δούρειο ίππο το δίδυμο των Χουάντσο – Μήτογλου.

Στην άμυνα ο Ισπανός κατάφερε να σβήσει τον Άλεκ Πίτερς και την υπόλοιπη φροντ λάιν των Ερυθρολεύκων ενώ στην επίθεση ήταν και πάλι καταλυτικός με 11 πόντους, 3 (επιθετικά) ριμπάουντ από τα 8 συνολικά του και 1 ασίστ.

Τα 3 κλεψίματα και το μπλοκ του είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ανάγκασαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το καλοκαίρι να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα και να τον ντύσει στα πράσινα.

Θα είναι καθοριστικός στην τελική ευθεία της σεζόν για το Τριφύλλι και με τέτοιες εμφανίσεις η παραμονή του στο ΟΑΚΑ και τη νέα σεζόν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News