Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Αταμάν

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή του Αταμάν

Η ευχή του Τούρκου προπονητή πραγματοποιήθηκε: Κέρδισε έναν παίκτη εκεί που τον χρειαζόταν, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν!

Ο λόγος για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που ήταν και πάλι καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Ολυμπιακό για την Basket League.

Ο Ισπανός φόργουορντ εκμεταλλευόμενος τις αγωνιστικές απουσίες των Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο, πήρε έξτρα λεπτά στις θέσεις 4 και 5, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 34 λεπτά συμμετοχής.

Σε αυτό το χρόνο, σημείωσε 11 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 ασίστ, με την αμυντική του προσήλωση να είναι αξιοσημείωτη (ειδικά με τον Άλεκ Πίτερς) και δικαίως να ανακηρύσσεται MVP του αγώνα με 18 PIR.

Ποιος να το περίμενε, ότι θα είχαμε τέτοια ανατροπή στον Εξάστερο, στην πιο σημαντική καμπή της χρονιάς, εκεί όπου η μπάλα… καίει και το κάθε ματς θεωρείται τελικός, ένας παίκτης – κλειδί να βρίσκεται και πάλι σε φόρμα για τον κόουτς Αταμάν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News