Ερυθρόλευκα ΜΜΕ: «Ζούγκλα το ΟΑΚΑ - Σλούκα, ένα ανθρωπάκι γεμάτο κόμπλεξ είσαι»

Ερυθρόλευκα ΜΜΕ: «Ζούγκλα το ΟΑΚΑ - Σλούκα, ένα ανθρωπάκι γεμάτο κόμπλεξ είσαι»

Τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού δεν είδαν με καλό μάτι την ήττα στο ΟΑΚΑ και κυρίως το… τελείωμα από τον Σλούκα!

Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε όλους και σε όλα πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ να εχουν… διαφορετική άποψη.

Με τον Κώστα Σλούκα (10π., 2τρίπ.) να σημειώνει 5 καθοριστικούς πόντους στο φινάλε -με ένα «μεγάλο» τρίποντο και δύο εύστοχες βολές- ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 77-71 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 6 κι εξασφάλισε ουσιαστικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Basket League.

Σε ένα καταπληκτικό ντέρμπι «αιωνίων» όπου έπεσαν… κορμιά, οι «πράσινοι» (παρά τις απουσίες των Γκραντ και Αντετοκούνμπο) βρήκαν τις λύσεις στο τέλος για να φτάσουν στη νίκη, έχοντας σε σπουδαία βραδιά τους Μήτογλου και Ναν.

Η αλήθεια είναι ότι αν η διαιτησία δεν τα έβλεπε όλα… κόκκινα ίσως τώρα μιλούσαμε για ένα εύκολο βράδυ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε το τέλειο παιχνίδι.

Από την άλλη, τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ κάνουν λόγο για «ζούγκλα του ΟΑΚΑ», ενώ χαρακτηρίζουν «κομπλεξικό» τον Κώστα Σλούκα.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News