Παναθηναϊκός: Βρε πως αλλάζουν οι καιροί στον Εξάστερο...

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα

Το Νοέμβρη ο Παναθηναϊκός διαλυόταν στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα με την διαφορά να αγγίζει τους…30 πόντους και στο τέλος την ομάδα να μειώνει χάρη στον οίστρο του Μωραϊτη και την χαλάρωση των αθλητών του Γκριμάου.

Ο Τύπος στο σύνολό του ανέφερε ότι μέχρι να αποκτήσει το δικαίωμα να κοιτάξει ψηλότερα, ο σύλλογος ήταν υποχρεωμένος να σημαδέψει τη γραμμή της 10ης θέσης και το σαφάρι παρουσίας στα πλέι-ιν!!!

Ο κόουτς Αταμάν ανέφερε ότι είχε παράπονα από τα τοπ ονόματα του κλαμπ, το τριφύλλι προσπαθούσε να βρει χημεία και να βάλει στην εξίσωση και τον Κέντρικ Ναν, γενικώς μια εικόνα προβληματική με το κοινό μπερδεμένο αφού συν τις άλλοις είχαν προκύψει και δύο ήττες από τον Ολυμπιακό νωρίς-νωρίς.

Γραφόταν το φθινόπωρο πως ήταν υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός να κοιτάζει στα βάθη του δικού του πάγκου, όπου υπήρχε υλικό ικανό να προσφέρει ανάσες και λύσεις χωρίς να πέφτει αισθητά ο δείκτης της ποιότητας. Δείτε πόσα έχουν αλλάξει πέντε μήνες μετά, όπου υποδέχεσαι τον Ολυμπιακό για την 1η θέση στο πρωτάθλημα και λίγοι βαρυγκομούν για τον τραυματισμό του Τζέριαν Γκραντ! Πως αλλάζουν οι καιροί…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News