Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τόσο κόσμο θα έχει απόψε το ΟΑΚΑ

Πράσινη τρελά! Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Top-6 της Basket League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ σε ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι της σεζόν, ανήκοντας στην κατηγορία των “αιωνίων”.

Έχοντας νικήσει και στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” διατηρούν ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς και του πλεονεκτήματος έδρας. Ακόμη και με ήττα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να χάσει και σε ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια (Προμηθέας μέσα, Άρης έξω, Περιστέρι μέσα) έτσι ώστε να βρεθεί στη δεύτερη θέση.

Εξαιρετικά αμφίβολος για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι ο Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και πιθανώς θα προφυλαχθεί.

Η προσέλευση το ΟΑΚΑ θα είναι και πάλι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς αναμένονται περίπου 15.000 θεατές

Διαιτητική τριάδα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα αποτελέσουν οι Πιτσίλκας, Τσιμπούρης και Μαγκλογιάννης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News