Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο αντι-Γκραντ αν δεν παίξει ο Αμερικανός

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο αντι-Γκραντ αν δεν παίξει ο Αμερικανός

Η συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα αποφασιστεί λίγο πριν το παιχνίδι, σήμερα 15 Απριλίου στις 20:15.

Ο Τζέριαν Γκραντ παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι της Δευτέρας (15/4 στις 20:15) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Top 6 της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, προπονήθηκε την Κυριακή (14/4) ατομικά και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζέριαν Γκραντ είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, προσφέροντας πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Αν τελικά δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Βιλντόζα, ο οποίος μέχρι στογμής δεν έχει δικαιώσει…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News