Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Γιατί ΔΕΝ είναι αδιάφορο βαθμολογικά το αποψινό ντέρμπι

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Γιατί ΔΕΝ είναι αδιάφορο βαθμολογικά το αποψινό ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 3η αγωνιστική του TOP-6 της Β’ φάσης της Basket League, σε ένα ντέρμπι που δεν είναι και τελείως… αδιάφορο!

Ο Παναθηναϊκός, που έχει έναν αγώνα λιγότερο εξαιτίας του αναβληθέντος με τον Προμηθέα, αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλο για 7η φορά τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Εξάστερος έχει το πάνω χέρι στο θέμα «πλεονέκτημα έδρας», αλλά μια ενδεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού θα του… έλυνε τα χέρια ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αν κερδίσει απόψε θα χρειάζεται ακόμα μια ήττα των πρασίνων για να πάρει εκείνη την πρώτη θέση στην Basket League.

Ο επικείμενος φόρτος των Playoffs, θα δώσει την ευκαιρία στον Αταμάν να στρέψει το βλέμμα των παικτών του στην τελική ευθεία της Euroleague, στο δρόμο προς το Final-4.

Κατά συνέπεια, δεν θα ήθελε να μπλέξει και να είναι στο… νήμα της μιας νίκης η θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ευχόμενοι να τελειώσει οριστικά, απόψε, η πρωτιά στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News