Παναθηναϊκός: Ανατροπές στον Εξάστερο!

Ορίστηκε το Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Η ημέρα και η ώρα της αναμέτρησης

Ο αθλητισμός δεν έχει σενάριο κι αυτό είναι το μυστικό της απρόβλεπτης ομορφιάς του.

Αν υπήρχε σεναριογράφος, όση φαντασία κι αν είχε αποκλείεται να φανταζόταν ότι μια ομάδα που άλλαξε κατά 90% το καλοκαίρι θα κατάφερνε όσα ο Παναθηναϊκός στην φετινή Ευρωλίγκα.

Έχοντας να αντιμετωπίσει τραυματισμούς, αδυναμία προσαρμογής κάμποσων παικτών, δείτε τι έχει κατορθώσει.

Φτάσαμε να δούμε ομάδα του Αταμάν να παίζει δυνατή άμυνα, τι να λέμε τώρα, ο κόουτς πάντα διακρινόταν για τις θεαματικές ομάδες-όσα βάλουμε κι όσα φάμε-που έφτιαχνε κι όμως στα μέρη μας άλλαξε μυαλά.

Η πραγματικότητα για το τριφύλλι ήταν κόντρα στις προβλέψεις των πιο αισιόδοξων οπαδών που με τις δύο γρήγορες ήττες από τον Ολυμπιακό σε Σούπερ Καπ και Ευρωλίγκα προσγειώθηκαν γρήγορα.

Αυτό είναι που κάνει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον το κατόρθωμα του: ο Εξάστερος μπήκε στο στίβο μάχης έχοντας ξοδέψει τα μαλλιοκέφαλά του και τελικά έπαιρνε τις περισσότερες βοήθειες αρχικά από τον Γκριγκόνις που επί Ράντονιτς δεν υπήρχε, τον Γκραντ που πέρσι έπαιζε στο Γιούροκαπ, τον Μήτογλου που είχε μείνει μήνες εκτός μπάσκετ.

Οι τρεις τους κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα, δίνοντας χρόνο στους συμπαίκτες τους να γίνουν κι εκείνοι κομβικοί προσπαθώντας στο μεσοδιάστημα να καταλάβουν τι ήθελε από εκείνους ο προπονητής τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News