Ευρωλίγκα: Πιθανώς στον «αέρα» τα ματς playoffs του Παναθηναϊκού

Ευρωλίγκα: Πιθανώς στον «αέρα» τα ματς playoffs του Παναθηναϊκού

Φαίνεται πως το ματς της Τρίτης (16/4) μεταξύ της Μακάμπι και της Μπασκόνια για το Play-In Tournament της EuroLeague είναι στον… αέρα!

Πιο συγκεκριμένα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ παραμένει εγκλωβισμένη στην πόλη λόγω των πυραυλικών επιθέσεων που δέχεται το Ισραήλ από το Ιράν τις τελευταίες ώρες.

Ο εναέριος χώρος τόσο του Ισραήλ, όσο και του Ιράκ και της Ιορδανίας έχουν κλείσει με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πτήσεις από και προς αυτούς τους προορισμούς.

Θυμίζουμε ότι από τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια θα προκύψει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague, με την κατάσταση να μοιάζει οριακή αυτή τη στιγμή και να παρακολουθείται στενά από τη διοργάνωση.

Αρα, σε περίπτωση που το παιχνίδι δεν διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (16/4), όπως ήταν προγραμματισμένο, είναι πολύ πιθανό να… παρασύρει και την πρεμιέρα των playoffs του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Τα playoffs θα είναι, όπως πάντα, best-of-five σειρές, θα ξεκινήσουν στις 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 8 Μαΐου. Το Final Four θα γίνει 24-26 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε Μακάμπι ή Μπασκόνια (οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στο ΟΑΚΑ στις 23 και στις 25 ή στις 24 και στις 26 Απριλίου).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News