Νίκη... μήνυμα κόντρα στον Ολυμπιακό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 6 της Basket League.

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ

Έτοιμος για νέα παράσταση μπροστά στο κοινό του κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του ο Παναθηναϊκός. Τι ώρα παίζει το ντέρμπι και από πού μεταδίδεται.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει την νίκη για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπει ακόμα πιο δυνατά στην διεκδίκηση του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Άλμπα, ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που του εξασφάλισε την 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Αμφίβολος ενόψει του αποψινού ντέρμπι ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος ναι μεν δεν ταλαιπωρείται από κάτι σοβαρό, αλλά εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός, θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Μόνο στον τελικό της Euroleague ντέρμπι «αιωνίων»!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μόνο στον τελικό της Euroleague μπορούν να συναντηθούν μετά τον τερματισμό του Ολυμπιακού στην 5η θέση, αλλά και του Παναθηναϊκού στη 2η.

Και αυτό επειδή ο Ολυμπιακός για να περάσει στο Final Four θα πρέπει να περάσει την Μπαρτσελόνα έχοντας μειονέκτημα έδρας. Και εκεί, θα πάρει ουσιαστικά τη θέση της και στον ημιτελικό θα πέσει πάνω στη Ρεάλ (αν περάσει επίσης), με την οποία έπαιξε πέρσι στον τελικό.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός αν περάσει τη Μακάμπι ή την Μπασκόνια και βρεθεί στο F4, τότε εκεί θα παίξει με τον 3ο, δηλαδή τη Μονακό ή τη Φενέρ. Με λίγα λόγια τα ζευγάρια του F4 έχουν ως εξής:1-4 και 2-3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr