ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τραυματίστηκε στους... πανηγυρισμούς ο Μπαρτζώκας (pic)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τραυματίστηκε στους... πανηγυρισμούς ο Μπαρτζώκας (pic)

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ, καθώς στους πανηγυρισμούς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας… τραυματίστηκε!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλειδώσει την 5η θέση της regular season στην Euroleague μετά τη νίκη του επί της Φενέρ στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του.

Οι πανηγυρισμοί απ’ όλους τους ανθρώπους των γηπεδούχων ήταν έντονοι με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια αυτών.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός έπαθε εξάρθρωση δαχτύλου στο δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών της κατάκτησης της 5ης θέσης της regular season της Euroleague με αποτέλεσμα να του… κόψει τη χαρά που είχε σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τραυματίστηκε στους... πανηγυρισμούς ο Μπαρτζώκας (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News