Παναθηναϊκός: Μεταγραφή εκατομμυρίων και όχι μόνο από τον Γιανννακόπουλο!

Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία με Σλούκα μετά τη νίκη στη Μπολόνια

Άξιζε τελικά το…χρύσωμα του Κώστα Σλούκα, βλέπαμε τα στατιστικά του παίκτη στα τελευταία ματς και αναλογιζόμασταν πόσα έχει ακούσει μέχρι σήμερα στα ματς που δεν ήταν καλός.

Λες και απαγορεύεται να έχεις άσχημες βραδιές στον αθλητισμό. Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή της χρονιάς, το ύφος της ανακοίνωσης θύμιζε κάτι από τα παλιά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους τους Παναθηναϊκούς».

«Καλό καλοκαίρι» εύχονταν συχνά σε ανάλογες περιστάσεις Παύλος και Θανάσης. Ακόμα και οι επίσημες φωτογραφίες του Κώστα με τον DPG έφερναν θύμησες νοσταλγικές.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ σε δεύτερο πλάνο, ο αθλητής μπροστά, στάση σώματος ανάμεσα σε Παύλο και Δημήτρη σχεδόν ίδια.

Τόσο εντυπωσιακές μεταγραφές κάνουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να νιώθει παραγοντικά κοντά στον πατέρα του.

Άντε να έρχονται σιγά σιγά και τα ευρωπαϊκά αφού από εγχώριους τίτλους ο DPG έχει χορτάσει…

Αν αυτό συμβεί και με τον Σλούκα μπροστάρη, ακόμα καλύτερα, χαλάλι τα εκατομμύρια που έπεσαν στα πόδια του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News