Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με Μήτογλου;

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με Μήτογλου;

Ο Ντίνος Μήτογλου…ξεκουράζεται στα τελευταία παιχνίδια, με τους Χουάντσο, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο να του κλέβουν λεπτά.

Ο παικταράς τραβούσε για μήνες σχεδόν μόνος του το κάρο στους ψηλούς, δικαιολογείται μια κάμψη στην απόδοσή του.

Η απόκτησή του ήταν το μεγάλο κόλπο του Εξάστερου, αφού στο χορό είχε μπει κι ο Ολυμπιακός παρότι ουδείς γνώριζε σε τι κατάσταση θα ήταν ο αθλητής.

Η απόφαση του CAS για μείωση της ήδη μειωμένης ποινής του ήταν έκπληξη. Η αρχική εισήγηση μιλούσε για τετραετή αποκλεισμό –κατά τα ειωθότα σε παρόμοιες υποθέσεις ντόπινγκ.

Ο Μήτογλου είχε παραδεχθεί την ενοχή του ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων χωρίς περιστροφές.

Η «δικαίωση» του ήρθε κόντρα σε κάθε προγνωστικό και αποτελεί φυσικά θρίαμβο των νομικών του και πρωτίστως του Σοφοκλή Πιλάβιου που γνωρίζει τα κατατόπια του CAS απνευστί και ανακατωτά.

Η WADA δεν κυνήγησε την υπόθεση όπως συνηθίζει σε κραυγαλέες περιπτώσεις από τον στίβο.

Αυτό, όμως, δεν αλλάζει την ουσία: ο Μήτογλου πλήρωσε σε σκληρό νόμισμα το χρέος για το παράπτωμά του και επέστρεψε στην αθλητική κοινωνία αποφασισμένος να σβήσει την μουντζούρα στο μητρώο του, κουβαλώντας κοτζάμ Παναθηναϊκό σχεδόν μόνος του για μήνες.

Το ότι τώρα παρουσιάζεται λίγο εκτός ρυθμού το λες και φυσιολογικό!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News