Παναθηναϊκός: Ελληνοποίηση Εξάστερου για χρόνια…

Ορίστηκε το Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Η ημέρα και η ώρα της αναμέτρησης

Αντετοκούνμπο και Καλαϊτζάκης πήραν λεπτά στην Ευρωλίγκα φέτος, δείχνοντας ότι ο κόουτς τους εμπιστεύεται κι ότι όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνει και ο ρόλος τους.

Ο Παναθηναϊκός με αυτά και με αυτά αθόρυβα έχτισε ελληνικό κορμό για χρόνια. Πριν ένα χρόνο ο Ολυμπιακός με Σλούκα, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Βεζένκοφ υπερτερούσε.

Ο Εξάστερος όχι μόνο στόχευσε στην ελληνική αγορά αλλά στην πορεία αποδεικνύει ότι βλέπει μακρύτερα, δίνοντας στους γηγενείς ρόλους, τι να τους έκανε αν απλά ήταν στον πάγκο και κουνούσαν τις πετσέτες;

Αποκτήθηκε ο Μωραϊτης, διεθνής γκαρντ με εξαιρετική σεζόν στο Περιστέρι που δίνει πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο για να συμπληρώσει την τριάδα ψηλών δίνοντας αθλητικότητα.

Μετά την απόφαση του CAS για μείωση της ποινής του σχετικά με το ντόπινγκ δεν χρειάστηκε πάνω από μια μέρα για να «κλειδώσει» το μέλλον του στο ΟΑΚΑ ο Ντίνος Μήτογλου.

Παίκτης επιπέδου Euroleague φυσικά, ικανός να δώσει σπουδαίες λύσεις στο Τριφύλλι, μαζί φυσικά με Παπαπέτρου και τον Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανασάνει βαθιά στο κομμάτι ελληνικός κορμός και το σχέδιό του είναι να τον ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον με Βεζένκοφ (Βούλγαρος μεν αλλά τόσο καιρό στην Ελλάδα δικός μας θεωρείται), Ντόρσεϊ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News