Καρπετόπουλος: «Αν κάποιος ισχυριζόταν ότι ο Αταμάν δεν θέλει να βλέπει τον Βιλντόζα θα...»

Καρπετόπουλος: «Κάτω από τη βάση ο Παναθηναϊκός, δεν μου άρεσε τίποτα!» (vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος μίλησε για το περιστατικό ανάμεσα στον Έργκιν Αταμάν και τον Λούκα Βιλντόζα αλλά και αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ΣΤΑ ΝΕΑ:

«Έγιναν πολλές και διάφορες συζητήσεις για ένα επεισόδιο (!) ανάμεσα στον Μπαρτζώκα και τον Πίτερς εξαιτίας του ότι ο δεύτερος δεν έδωσε στον πρώτο το χέρι του όταν έγινε αλλαγή στο ματς του πρωταθλητή με το Περιστέρι κι ακόμα περισσότερες για την απόφαση του Αταμάν να τα βάλει δημόσια με ένα παίκτη του, τον Βιλντόσα, κατηγορώντας τον για τη φθίνουσα απόδοσή του.

Επειδή και τα δύο γεγονότα καταγράφηκαν από κάμερες, δεν υπήρξαν διαψεύσεις. Υπήρξε όμως διαφορετική αντιμετώπιση των περιστατικών από τις ίδιες τις ομάδες.

Ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία όπου Πίτερς και Μπαρτζώκας αγκαλιάζονται και φιλιούνται. Ο Αταμάν αντιθέτως δεν θεώρησε ότι υπάρχει λόγος να ανακαλέσει για τίποτα…

Μου κάνει εντύπωση πως ακόμα και μεγάλοι άνθρωποι που παρακολουθούν τα σπορ πιστεύουν πως οι ομάδες αποτελούνται από καλά παιδάκια της δευτέρας Δημοτικού, που έχουν ένα καλό δάσκαλο που όλα τα αγαπάει.

Αν αυτό υπάρχει όμως ως αντίληψη, υπάρχει γιατί στην Ελλάδα οι αθλητικογράφοι έχουν αποφασίσει να περιγράφουν πραγματικότητες που απλά κάνει τα κείμενά τους όμορφα παραμύθια όπου όλοι ζουν υπέροχα.

Αν κάποιος έγραφε ότι ο Πίτερς κάτι έχει με τον Μπαρτζώκα, θα τον σταύρωναν τα social media.

Αν κάποιος ισχυριζόταν πως ο Αταμάν δεν θέλει να βλέπει τον Βιλντόσα, θα έβγαζε ανακοίνωση εναντίον του η ΚΑΕ Παναθηναϊκός…»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News