Παναθηναϊκός: Καθολική κυριαρχία με... τριανδρία στον Εξάστερο!

Ευρωλίγκα Play offs: Αυτόν τον αντίπαλο περιμένει ο Παναθηναϊκός

O Kώστας Σλούκας πρόσφερε και κόντρα στην Αλμπα το καλό του διάβασμα, καίρια σουτ αλλά οι παίκτες που “καθάρισαν” τους Γερμανούς ήταν οι Αντετοκούνμπο, Ναν.

Για τον Κώστα τι να πούμε; Προερχόταν από τραυματισμό στη Ρόδο κάτι που δεν φάνηκε καν. Μιλάμε για άρχοντα των αιθέρων αμυντικά.

Μεγάλη δουλειά να έχεις … τερματοφύλακα με τα χαρακτηριστικά του που να ξέρεις πως θα σου ελέγξει τα πάντα στη στρατόσφαιρα, θα προσφέρει και καλύψεις. Αυτός ο συνδυασμός σε Έλληνα ψηλό δεν βρίσκεται.

Άνοιγμα χεριών θεόρατο, με γρήγορες αντιδράσεις, μπορεί να σταματήσει μπάλες και παράλληλα έχει την ικανότητα να καλύπτει συμπαίκτες σταματώντας φάσεις που πάνε να δημιουργηθούν από ρήγματα. Αν μπορούσε να σκοράρει με συνέπεια θα κοστολογούνταν πανάκριβα.

Όσο για τον Ναν; Σαρωτικός στο β΄ μέρος, πήρε τις σωστές αποφάσεις, ήταν πολύ επιθετικός κι όταν ο νο1 έχει αυτή τη συμπεριφορά εν μέσω …καταιγίδας, ο χείμαρρος πλημμυρίζει τους υπόλοιπους σε δευτερόλεπτα.

Κουβάλησε την αύρα του καλύτερου παίκτη στο παρκέ η οποία σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό του καρπό τον κάνουν κάθε φορά να σουτάρει με μεγάλη πίστη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News