Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η αντίπαλος του στα Play-Off;

Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου 84-75: Τα highlights από το πάρτι στο ΟΑΚΑ!

Οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι η Μακάμπι θα είναι η ομάδα που θα διασταυρωθείς στα προημιτελικά.

Κλασικό ζευγάρι με πολύ μπάσκετ στην ιστορία του, με κοινό που αγαπά και κατανοεί το άθλημα και χρόνια κόντρα, πάντα σε ευγενή πλαίσια.

Με την Μακάμπι έχουμε άριστες αναμνήσεις, οι κούπες του 2000 και του 2011, τα επικά ματς του 2012 πριν το φαιναλ-φορ, η νίκη στον ημιτελικό της Μπολόνια το 2002.

Οι Ισραηλινοί είναι οι μόνοι που έχουν απέναντί σου 2/2 νίκες. Βέβαια αυτές τους οι επιτυχίες ήρθαν με μπόλικες υποσημειώσεις στην μεριά των πρασίνων. Στο πρώτο παιχνίδι π.χ το τριφύλλι ήταν ομάδα δύο μηνών.

Ασύνδετοι ακόμα οι παίκτες, χωρίς τον Κέντρικ Ναν και πάλι πήγες στην παράταση τον αγώνα χάνοντάς την στη λεπτομέρεια.

Στο 2ο έπαιξες με ποιντ γκαρντ τον Γκραντ, ήταν τραυματίες Σλούκας, Βιλντόζα και ο Ναν τραυματίστηκε μέσα στο παιχνίδι.

Σίγουρα όποιος αντίπαλος κι αν έρθει δεν γίνεται να τον πάρεις αψήφιστα, ούτε να πάρεις ψηλά τον αμανέ γιατί στο κάτω-κάτω λείπεις από ο φάιναλ φορ από το 2012 και πρέπει να ματώσεις για να χτίσεις ξανά DNA νικητή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News