Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Έτσι συναντιούνται στον τελικό της Euroleague

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Έτσι συναντιούνται στον τελικό της Euroleague

Υπάρχει ένα σενάριο κατά το οποίο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορεί να συναντηθούν στον τελικό της Euroleague.

Πώς μπορούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να συναντηθούν στον ημιτελικό του Final Four και πώς μπορούν να παλέψουν στον τελικό για το τρόπαιο της EuroLeague.

Αν οι Πράσινοι περάσουν στη σειρά των πλέι-οφ τριών αγώνων (23/4 – 8/5), τότε στο ημιτελικό που θα λάβει χώρα στη Mercedes-Benz Arena, θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς ανάμεσα στην τρίτη και την έκτη ομάδα της κανονικής περιόδου. Εάν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μονακό με μειονέκτημα έδρας. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τους Πράσινους για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Νίκη Ολυμπιακού: Μπαρτσελόνα ή Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (αν προκριθεί)

Ήττα Ολυμπιακού: Μονακό ή Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό (αν προκριθεί)

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει τη Φενέρμπαχτσε και αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα, πιθανό συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό θα υπάρξει μόνο στον τελικό. Για να φτάσουν οι πράσινοι εκεί θα πρέπει να αποκλείσουν κατά σειρά Μακάμπι ή Βίρτους ή Μπασκόνια και αμέσως μετά Μονακό ή Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News