Παναθηναϊκός: Ο Χουάντσο κάνει τις στατιστικές υπηρεσίες να τρελαίνονται!

Πόσα έχει ακούσει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από το ξεκίνημα της σεζόν; Καιρός για… απαντήσεις στο παρκέ από τον Ισπανό φόργουορντ.

Παναθηναϊκός: Ο Χουάντσο κάνει τις στατιστικές υπηρεσίες να τρελαίνονται!

Μπήκε για τα… καλά στο κόλπο στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν που ήταν καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση, με συμβολή σε κρίσιμα σημεία και… clutch τρίποντα.

Το βιολί του συνέχισε και χθες στο ΟΑΚΑ, μαζεύοντας σε 21 λεπτά συμμετοχής 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα στην στατιστική του… φαρέτρα.

Παρόλα αυτά, αξιοσημείωτα είναι αυτά που κάνει και δεν γράφονται, όπως η… σκυλίσια άμυνα, η τοποθέτηση του κορμιού του σε καθοριστικές μονομαχίες και η κάλυψη των κενών που αφήνουν οι μέτριες βραδιές του Ντίνου Μήτογλου.

Παίκτης άλλης εποχής ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μας θυμίζει Δημήτρη Διαμαντίδη που έβγαινε MVP με…2 πόντους και 2 ασίστ και έκανε τις στατιστικές υπηρεσίες να τρελαίνονται!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News