Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Κέντρικ Ναν «δείχνει» τι θα αποφασίσει!

Βόμβα: Ενδιαφέρεται για την προοπτική της ανανέωσης ο Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό! (vid)

Πιστεύετε στα σημάδια; Αν ναι, ο Αμερικανός σούπερ σταρ Κέντρικ Ναν με τις κινήσεις του στο παρκέ και… όχι μόνο προμηνύει ελέω καλοκαιριού.

Από τα πρώτα, κιόλας, παιχνίδια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανεβάζοντας επίπεδο τον Εξάστερο και θέτοντας υποψηφιότητα για… πρόωρη ανανέωση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, δήλωσε δημόσια ότι τον θέλει στην ομάδα «μέχρι να σταματήσει να παίζει μπάσκετ».

Ο σούπερ σκόρερ του Παναθηναϊκού, δείχνει με τις αντιδράσεις του στο παρκέ το πόσο απολαμβάνει κάθε στιγμή που φορά την Εξάστερη φανέλα.

Εξάλλου, δεν είναι και λίγα αυτά που έχει πετύχει στους 6 μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα, απίθανα buzzer-beater, 2η θέση στην Ευρωλίγκα, το όνομα του να αποθεώνεται σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης.

Όλα αυτά, κάνουν πιο εύκολη την απόφαση που θα κληθεί να πάρει το καλοκαίρι, με την ευχή η επιλογή του Ναν να είναι μακριά από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News