Παναθηναϊκός: Μεταγραφή… Αντετοκούνμπο στον Εξάστερο!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή… Αντετοκούνμπο στον Εξάστερο!

Από μηχανής θεός ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό, αφού τη δύσκολη ώρα ήταν εκεί για να καλύψει σαν… μεταγραφικό απόκτημα το κενό στο 5.

Ο Ματίας Λεσόρ έχει «κουβαλήσει» την ομάδα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, με λογικό και επόμενο να βγάζει κούραση στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Στο κόλπο, για καλή του τύχη, μπήκε ο Αντετοκούνμπο ο οποίος, με την ενέργεια που τον διακατέχει, εκτόξευσε την απόδοση της αρμάδας του Αταμάν στο παρκέ διαλύοντας τον συνεχόμενο ρυθμό της Άλμπα Βερολίνου.

Η ένταση, η άμυνα και οι τάπες του ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ και έκαναν τον Παναθηναϊκό να ανατρέψει το ματς με χαρακτηριστική ευκολία και να κλειδώσει για τα… καλά τη 2η θέση.

Και τώρα που τα play-off είναι προ των πυλών, απαιτείται η ενεργοποίηση όλων των παικτών, συμπεριλαμβανόμενου και της… πολυσυζητημένης second-unit στο δρόμο προς το Βερολίνο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News