Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που άλλαξε όλη τη χρονιά!

Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ανατροπή και στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αφού η έλευση του Αμερικανού σούπερ σταρ μόνο… χαρμόσυνα έφερε στο ΟΑΚΑ!

Η σεζόν για το Τριφύλλι δεν είχε ξεκινήσει όπως αναμενόταν, με το Super Cup να χάνεται, τους τραυματισμούς να δυσκολεύουν το πλάνο του Αταμάν και τα απερίσκεπτα λάθη να… κοστίζουν!

Παράλληλα, ο μπόμπερ Κάιλ Γκάι, που ακόμα και αυτή τη βδομάδα έβαλε 34 πόντους με τη φανέλα της Τενερίφης στο BCL, δεν κατάφερε να δέσει με τον Παναθηναϊκό κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση γκαρντ πρώτης γραμμής.

Έτσι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με μια τεράστια επένδυση, έφερε στην Αθήνα τον Κέντρικ Ναν ο οποίος, όπως αποδείχτηκε, ήταν αυτό που έλειπε από την καλοφτιαγμένη ομάδα του καλοκαιριού.

Τα μεγάλα σουτ, η σταθερότητα στο σκοράρισμα, το ονειρικό δίδυμο… άλλης εποχής με τον αρχηγό Σλούκα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δίνει ο Αμερικανός και κάνει τον κόσμο… δικαιολογημένα να ονειρεύεται το Final-4 του Βερολίνου!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News