Ευρωλίγκα Play offs: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού

Ευρωλίγκα Play offs: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού

Πέντε παιχνίδια μακριά από το έβδομο αστέρι της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός. Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το έργο του την Πέμπτη βράδυ (11/4), επικρατώντας της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στον πίνακα της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα Playoffs. Αυτό θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο 16 με 19 Απριλίου. Τότε που θα διεξαχθεί (για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού) το Play In τουρνουά που αφορά στις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10. Δηλαδή, την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Μπασκόνια, την Βίρτους Μπολόνια και την Αναντολού Εφές.

Η πρόκριση όμως, στην τελική φάση της διοργάνωσης για τον Παναθηναϊκό θα διεκδικηθεί από τις 23 Απριλίου έως της 8 Μαΐου. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του νοκάουτ αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βίρτους Μπολόνια/Μπασκόνια, με τη λογική να λέει ότι οι δύο πρώτοι αγώνες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν το βράδυ της 23ης και το βράδυ της 25ης Απριλίου πριν η σειρά μεταφερθεί σε Βελιγράδι, Μπολόνια ή Βιτόρια.

Συνήθως οι ομάδες που παίζουν Τρίτη και Πέμπτη την πρώτη εβδομάδα, αγωνίζονται Τετάρτη και Παρασκευή την επόμενη. Αυτό σημαίνει ότι ο τρίτος αγώνας θα γίνει την Πρωτομαγιά, ο τέταρτος (αν χρειαστεί) θα γίνει στις 3 Μαΐου και ο πέμπτος (αν χρειαστεί) θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ στις 7 (το πιθανότερο) ή στις 8 Μαΐου. Το Final Four του Βερολίονου θα γίνει από τις 24 έως τις 26 Μαΐου, στην υπερσύγχρονη Mercedes Benz-Arena που έχει φιλονενήσει αγώνες του υψηλότερου επιπέδου.

Ευρωλίγκα Play offs: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού

Με τις συνεχόμενες εξαντλήσεις εισιτηρίων που σημειώνονται φέτος στο ΟΑΚΑ, είναι φυσιολογικό ο κόσμος να αναμένει πώς και πώς να παρευρεθεί σε αυτές τις αναμετρήσεις. Πρόκειται για τους αγώνες που θα κρίνουν εάν οι πράσινοι θα φτάσουν στον τελικό. Πότε αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα τα εισιτήρια;

Αυτό θα συμβεί μόλις ο Παναθηναϊκός μάθει τον αντίπαλό του. Την βραδιά της 16ης Απριλίου θα ανακοινωθεί ο αντίπαλος, οπότε από το πρωί της επόμενης μέρας, της 17ης Απριλίου, θα πρέπει να… βιαστείτε να κλείσετε τη θέση σας για την αγορά του εισιτηρίου. Αυτό θα συμβεί την επόμενη Τετάρτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News