Γιαννακόπουλος: «Πάρε ψηλό, πάρε πεντάρι» με... Αντετοκούνμπο!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Κώστα Αντετοκούνμπο, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αλμπα.
Ο Παναθηναϊκός… αποτίναξε το άγχος που τον είχε κυριεύσει μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου και με ένα ξέσπασμα 13-0 στον… επίλογο, έκλεισε με νίκη την κανονική περίοδο της Euroleague, «κλειδώνοντας» τη δεύτερη θέση (23-11) και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 84-75 της ουραγού και αδιάφορης Άλμπα Βερολίνου (5-29) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για την 34η και τελευταία αγωνιστική και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα πλέι οφ, στην επιστροφή του «τριφυλλιού» στη δεύτερη φάση μετά από πέντε χρόνια (σεζόν 2018-19) και έξι από την τελευταία φορά που είχε το πλεονέκτημα της έδρας (σεζόν 2017-2018).
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Κώστα Αντετοκούνμπο, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αλμπα.
Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 84-75: Τα highlights από το πάρτι στο ΟΑΚΑ!
Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»