Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός Aktor πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα, σημείωσε ολική επιστροφή σε όλα τα επίπεδα, τερμάτισε 2ος στην Ευρωλίγκα και πλέον, μπορεί να ονειρεύεται το Final 4 του Βερολίνου. Η εμφάνιση των πρασίνων απέναντι στην Άλμπα δεν παίρνει καλό βαθμό στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, ωστόσο, η ήττα στο καυτό ΟΑΚΑ ήταν αναπόφευκτη για τους Γερμανούς.

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου 84-75: Τα highlights από το πάρτι στο ΟΑΚΑ!

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί. Πρόλαβε να βγάλει μια καθαρή άμυνα στον αγώνα.

Λούκα Βιλντόζα (3/10): Μετά την ιστορία Αταμάν – Πριτζιόνι ο Αργεντινός γκαρντ πήρε 10΄ συμμετοχής στον… τελικό δίχως να κάνει τη διαφορά.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (3/10): Ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα δίχως να δικαιώσει τον Αταμάν.

Κώστας Σλούκας (10/10): Ο αρχηγός έκανε μια τρομερή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με 17 πόντους, 3/3 τρίποντα, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (4/10): Χαμηλή η συνεισφορά του Παπαπέτρου, δεν βρήκε ρυθμό από την επίθεση σε δύο προσπάθειες.

Τζέριαν Γκραντ (4/10): Ίσως ήταν και η πρώτη φορά που ο Γκραντ είχε «μηδέν» στη στατιστική του σε παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

Κέντρικ Ναν (10/10): Με 23 πόντους στο β ημίχρονο και 28 συνολικά ο Αμερικανός «κλείδωσε» τη 2η θέση για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Όπως έγραφε το πανό κάποιων φίλων της ομάδας, «κύριε Ναν, υπέγραψε νέο συμβόλαιο!».

Ματίας Λεσόρ (7/10): Ο Γάλλος δεν αξιοποιήθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με την Άλμπα, παρόλα αυτά, είχε 8 πόντους με 3/3 δίποντα και 3 ασίστ.

Κώστας Αντετοκούνμπο (9,5/10): Ο Αντετοκούνμπο έβγαλε δύο «ειδήσεις», η πρώτη ήταν οι 3/3 βολές, η δεύτερη οι 4 τάπες (επίδοση ρεκόρ), ενώ ήταν και εκείνος που έβγαλε ενέργεια ακόμα και στα μέτρια διαστήματα του Τριφυλλιού.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Μετά τα 6/6 τρίποντα στη Ρόδο ο Λιθουανός σημείωσε 3/7 τρίποντα με την Άλμπα. Τελείωσε το παιχνίδι διψήφιος στους 11 πόντους.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (6,5/10): Ο Ισπανός έβαλε το «κερασάκι» με τρίποντο στο φινάλε, όμως, το κυριότερο ήταν τα 8 ριμπάουντ που πήρε στο παιχνίδι.

Ντίνος Μήτογλου (4/10): Κακή εμφάνιση από τον «ντεφορμέ», το τελευταίο διάστημα, πάουερ φόργουορντ των πρασίνων. Το ζητούμενο είναι να φορμαριστεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, αλλιώς, θα υπάρξει πρόβλημα.

Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr