Παναθηναϊκός - Άλμπα: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (11/4)

Μια ανάσα από το sold out ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για νέα παράσταση μπροστά στο κοινό του κόντρα στην Άλμπα ο Παναθηναϊκός. Τι ώρα παίζει το ματς και από πού μεταδίδεται.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται την Άλμπα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (21:15) και παίρνει οριστικά και αμετάκλητα την «χρυσή» δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στην Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται μια νίκη μακριά από την απόλυτη επιτυχία στον «μαραθώνιο» της κανονικής περιόδου και περιμένει την Άλμπα για να βάλει σφραγίδα στο ιδανικό φινάλε.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Άλμπα, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – Άλμπα: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (11/4)

Έπειτα από 33 αγώνες οι «πράσινοι» με ρεκόρ 22-11 έχουν αγκαλιά τη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την σίγουρη πρώτη εδώ και πάρα πολύ καιρό Ρεάλ κι αφού έχουν ξεπεράσει με επιτυχία όλα τα εμπόδια που υψώθηκαν μπροστά τους, με 4/4 μετά την ήττα στο ΣΕΦ (νίκες με Ερυθρό Αστέρα εκτός, Μπαρτσελόνα εντός, Βίρτους εκτός, Μπάγερν εκτός) θέλουν άλλη μία επιτυχία για να εξασφαλίσουν το μέγιστο δυνατό.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη δεύτερη θέση που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και διασταύρωση στις μάχες που θα κρίνουν το εισιτήριο για το Final-4 με αντίπαλο που θα προκύψει από τη διαδικασία των Play-In και συγκεκριμένα από τον «τελικό» των θέσεων 7-8.

Ο Παναθηναϊκός που έχει κάνει τρομερό δεύτερο γύρο με ρεκόρ 12-4, καταφέρνοντας έτσι να αναρριχηθεί στην κατάταξη, στο ΟΑΚΑ έχει 9 σερί νίκες και θέλει να κάνει το 10/10 με νίκη επί της ουραγού Άλμπα (5-28) στην κατάμεστη έδρα του για να ολοκληρώσει τουλάχιστον όσον αφορά την κανονική περίοδο με απόλυτη επιτυχία την εμφατική επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο.

Όλα αυτά υπό τις οδηγίες του Αταμάν, καθώς πέρυσι οι «πράσινοι» είχαν τερματίσει μόλις στην 17η και προτελευταία θέση και τώρα είναι σε θέση να βλέπουν ξεκάθαρα τον στόχο παρουσίας στο Final-4 του Βερολίνου, για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News