«Σε πτωτική πορεία ο Λεσόρ μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Βρήκε το… φίλτρο του στην άμυνα!

Ο αναλυτής μπάσκετ και παλαίμαχος γκαρντ, Μίροσλαβ Μπέριτς παρέθεσε την άποψή του για τον Λεσόρ και ανέδειξε τη μεταγραφή του Έξουμ ως την πιο σημαντική για την Παρτιζάν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ενέργεια του Έξουμ ήταν η μηχανή της ομάδας. Είμαστε αρκετά αργοί χωρίς τον Έξουμ. Ο Ντοζίερ είναι διαφορετικός τύπος παίκτη, δεν νομίζω ότι γνωρίζει ακόμη και τώρα ότι μπορεί να είναι και πολύ πιο γρήγορος.

Αν έπρεπε να διαλέξω ποιος παίκτης έλειπε περισσότερο για να επαναλάβει η Παρτιζάν την περασμένη σεζόν, μεταξύ Λεσόρ και Έξουμ, θα έλεγα Έξουμ. Αυτή η ομάδα χρειάζεται τον Έξουμ πολύ περισσότερο από τον Λεσόρ», υποστήριξε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λεσόρ βρισκόταν σε πτώση κάποια στιγμή από τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, την εποχή που συμφώνησε για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Ήταν ένας εντελώς διαφορετικός Λεσόρ και η Παρτιζάν έκανε τα καλύτερα παιχνίδια τότε, όχι χωρίς τον Λεσόρ -είχε σημαντικό ρόλο και πάλεψε- αλλά δεν ήταν πλέον αυτός που ήταν.

Σε αυτή την ομάδα της Παρτιζάν λείπει περισσότερο η ενέργεια του Ντάντε Έξουμ.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News