Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Γιαννακόπουλου για το πράσινο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ούτε το μεγαλύτερο στάδιο στον κόσμο δε θα τον χωράει!

Βλέποντας την ομάδα να ζορίζεται ΚΑΙ τον Κολοσσό (συνέβη με το Περιστέρι, με τον Αρη, με την ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ) θυμηθήκαμε τα λόγια του ιδιοκτήτη που συχνά αναφέρει ότι με εκκίνηση την φετινή χρονιά θα δημιουργηθεί σύντομα η καλύτερη ομάδα που πάτησε ποτέ παρκέ.

Όλα αυτά με τα έσοδα μετρημένα για να μην ξεχνιόμαστε. Η λογιστική διαχείριση μιας ΚΑΕ δεν είναι εύκολη υπόθεση και το «ξοδεύω περισσότερα από όσα εισπράττω» προφανώς δεν είναι κάτι που πρέπει να αφήνουμε να περνά στο ντούκου ζώντας μάλιστα σε μια χώρα που χρεοκόπησε.

Οι Γιαννακόπουλοι έχουν ξοδέψει πάνω από 500.000.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό (ίσως λέμε και λίγα) για την τρέλα τους. Μόνο που Παύλος και Θανάσης δεν είχαν στα χέρια τους το όπλο του ΟΑΚΑ.

Όσο να ναι την χασούρα την μειώνει, γιατί άμα περιμένει ο πρόεδρος κέρδη από το μπάσκετ ζήτω που κάηκε. Το μυστικό, πάντως, για να γίνει μια ομάδα καλύτερη, είναι να μεγαλώσει τις εισπράξεις της ώστε να μπορεί να ξοδεύει και περισσότερα.

Αν δεν το κάνει, τότε κινδυνεύει να βρεθεί σε ένα ντόμινο ύφεσης που θα της κάνει τη ζωή δύσκολη. Στην Ελλάδα έχουμε μείνει στη λογική του προέδρου-πατερούλη, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον αγώνα που έδωσε για το ΟΑΚΑ έδειξε πόσο μπροστά κοιτάζει…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News