Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος στόχος μετά τον Γκριγκόνις!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος στόχος μετά τον Γκριγκόνις!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Μάριους Γκριγκόνις για επέκταση συμβολαίου και πλεόν το Τριφύλλι φουλάρει ια τον επόμενο στόχο!

Ήταν δίκαιο βάσει εμφανίσεων, έγινε πράξη. Παναθηναϊκός και Μάριους Γκριγκόνις έχουν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027! Το ρεπορτάζ εκ Λιθουανίας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Όλα αυτά μετά από την εμφάνιση-κλειδί στη δραματική νίκη επί του Κολοσσού (74-79) στο ΚΓ Καλλιθέας Ρόδου για το Top 6 της Stoiximan Basket League. Ο Marius ήταν Super με 21 πόντους με 6/6 τρίποντα, εκ των οποίων το ένα για highlight reel.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος στόχος μετά τον Γκριγκόνις!

Η αρχή είχε γίνει με τον Τζέριαν Γκραντ, ενώ προσφάτως κατέθεσε πρόταση επέκτασης και στον Κέντρικ Ναν. Κοινός παρονομαστής η τεράστια συνεισφορά στην επιστροφή της ομάδας στο κορυφαίο επίπεδο ανταγωνισμού στην Ευρώπη.

Ο πρόωρος σχεδιασμός έρχεται σε συνέχεια της επιστροφής και στην… κανονικότητα για τα δεδομένα μίας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Όλα αυτά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News