«Έμεινα γιατί…» - Επιβεβαίωσε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις!

ΕΠΙΚΟΤΑΤΗ ατάκα Γκριγκόνις: «Με λένε τον Μαλντίνι του Παναθηναϊκού»

Ο Μάριους Γκριγκόνις επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ την ανανέωση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο Μάριους Γκριγκόνις έκανε… επίσημη την παραμονή του στον Παναθηναϊκό Aktor και πλέον το μόνο που απομένει είναι η τυπική, «πράσινη» ανακοίνωση, καθώς οι υπογραφές έχουν ήδη «πέσει».

Ο Λιθουανός συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», το οποίο έχει ήδη υπογράψει και μετά το δύσκολο διπλό στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ.

Για την ακρίβεια, μιλώντας στην κάμερα της “ΕΡΤ” ο «Γκρίγκο» ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, λέγοντας:

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο.

Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα. Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα.

Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει μία από τις καλύτερες οπαδικές βάσεις, μία από τις καλύτερες πόλεις, καλό καιρό, τα πάντα. Μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι τώρα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News