Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πραγματική ΜΑΓΕΙΑ του Εξάστερου!

Παναθηναϊκός - ΟΛΑ τα σενάρια στην Ευρωλίγκα: Η θέση και οι πιθανοί αντίπαλοι

Ως διά… μαγείας, ο Παναθηναϊκός έγινε τέτοιος ΚΑΙ εκτός έδρας εκεί που από το 2012 και μετά κάθε φορά που έμπαινε στο αεροπλάνο ήξερες ότι κατά 90% θα γυρίσεις στην βάση του ηττημένος.

Εννιά νίκες μακριά από την Αθήνα; Αδιανόητο! Η μαγεία του φετινού συνόλου δεν είναι τόσο τα σλάλομ του Κέντρικ Ναν, τα καρφώματα του Λεσόρ ή η σοφία του Σλούκα όσο τα… δόντια και τα νύχια που βγαίνουν και δεν αφήνουν τον αντίπαλο να ανασάνει.

Η ίδια άμυνα π.χ στο Μόναχο που έδωσε 14 ελεύθερα μακρινά σουτ στη Μπάγερν δέχθηκε παρόλα αυτά μόλις 75 πόντους με τους οικοδεσπότες να έχουν 50% από το τρίποντο!

Θα ήταν υπερβολή στα όρια της ύβρεως να φύγει κάποιος μελαγχολικός από την οθόνη του ή από το γήπεδο επειδή ο αντίπαλος σε καρδιοχτύπησε αν και σε επίπεδο κλάσης υπολείπεται πολύ από εσένα.

Ο Παναθηναϊκός στρογγυλοκάθησε στην 2η θέση της κατάταξης, έχει στις πλάτες του μονάχα τους Μαδριλένους της Ρεάλ κι ανανεώνει διαρκώς το δικαίωμα στο όνειρο.

Δεν βλέπετε τι τραγουδούν καιρό τώρα οι οπαδοί; “Στο Βερολίνο θα είναι ωραία, με το έβδομο παρέα”.

Και μόνο που ακούγεται τέτοιο πράγμα χωρίς να μοιάζει με σενάριο αρρωστημένης φαντασίας πρόκειται για θρίαμβο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News